Ollós rács

Ollós rács – Oldalra eltolható ollós rács – Kézi mozgatású ollós rács – Egy és kétszárnyú ollós rács

A mozgatható biztonsági rácsok egyik legrégebbi fajtája az ollós rács. Manapság is elterjedt és jól bevált biztonsági eszköz. Az ollós rács kiválóan alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. Az ollós rács leginkább olyan helyeken kerül felszerelésre, ahol nem szükséges a motoros mozgatás, vagy kevés a beépítéshez a felső hely. Így a feltekeredő vagy fellapozódó rács helyett az ollós rács nyújtja a megfelelő biztonságot.

Ollós rács

Ollós rács
Ollós rács

Az ollós rács speciálisan tervezett, szabadalmazott biztonsági zárral vannak felszerelve, lehetetlenné téve az illetéktelen behatolást. Felépítése és masszív kialakítása távol tartja a legelszántabb betörőket is.

Ollós rács

Ollós rács
Ollós rács

Az ollós rács készülhet egy és kétszárnyas kivitelben is. Maximális mérete szárnyanként 4 x 2,7 méter. Az ollós rács nagy előnye, hogy a szárnyak a nyitott méretük alig 22%-ára csukhatók össze. A speciálisan kialakított megvezetőnek köszönhetően még egészen nagy méretekben is könnyedén mozgatható.

Ollós rács

Az ollós rács összetolt állapotában az alsó sín felhajtható. Így könnyebb a közlekedés, és a rácsszerkezet a forgópántokon 180°-ban kifordíthatók. Ezáltal nagyobb szabad átjárási nyílás.

Ollós rács
Ollós rács

Az ollós rács alapozó festéssel és horganyzott kivitelben is készülhet, de rendelhető RAL színskála szerinti porszórt kivitelben is. Műszaki és egyéb kérdésekben is állunk rendelkezésére személyesen és telefonon.

Tekintse meg referenciáinkat: biztonsági rács és redőnyrács referenciák >>>

Ollós rács telepítés és teljes körű kivitelezés

További kiemelt termékeink:

 Ipari kapu – Gyorskapu – Garázskapuk – Kapunyitók – SorompókBiztonsági rácsBiztonságtechnika

Automata ajtóFotocellás ajtóKórházi ajtóAkadálymentesítés

Hozzászólások lezárva.