Sávredőny

Acél sávredőny – Ablakos sávredőny – Perforált sávredőny – Feltekeredő sávredőny
Automata sávredőny – Ipari sávredőny és redőnykapu

Üzletek, kirakatok, raktárak, garázsok, teraszok és erkélyek biztonságos lezárására, az ott lévő értékek megóvására kifejlesztett mechanikus védelem a sávredőny. Nagymértékben hasonlít a hagyományos redőnyre, és majdnem olyan, mint egy redőnykapu. Ám a sávredőny sokkal masszívabb felépítésű, és kimondottan az illetéktelen behatolások megakadályozására lett kifejlesztve. A sávredőny alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt, minden olyan helyen ahol a maximális védelem a fő szempont.

Alapanyaga horganyzott acél, de készülhet rozsdamentes kivitelben és egyedi színre festve is. A sávredőny-redőnykapu lehet tömör felületű, ablakos és perforált kialakítású is. A tömör felületű sávredőny teljes zárást biztosít, a legmagasabb szintű vagyonvédelem mellett. Az ablakos kialakítású sávredőnyt ott célszerű alkalmazni, ahol biztosítani kell a beláthatóságot, vagy fontos szempont az átszellőzés is. A perforált sávredőny szintén biztosítja a jó beláthatóságot és az átszellőzést, de megakadályozza a bogarak és a rágcsálók bejutását is.

 

Tömör acél sávredőny – redőnykapu

Tchibo acél sávredőny

A tömör acél sávredőny ideális megoldás üzletek, kirakatok, raktárak lezárására.

Külső szerelésű feltekeredő sávredőny esővédő burkolattal

Tömör acél sávredőny garázskapuként is alkalmazható és kiváló védelmet nyújt autójának. Az alap esetben egyfázisú lakossági automatika és a távirányítás lehetősége kényelmes használatot biztosít a redőnykapunak. Masszív szerkezeti kialakítása és az opcióként választható háromfázisú ipari hajtómű lehetővé teszi, hogy az acél sávredőny ipari redőnykapu igényeket is maximálisan kielégítsen.

Szerelhető belső tokozással és külső, időjárásálló burkolattal is, a helyszín adottságaitól függően. Az alap esetben horganyzott kivitelű acél sávredőny készülhet egyedi színű festéssel is, elegánsabbá téve a megjelenést.

Kisebb üzletek és kirakatok maximális védelme is megvalósítható megfizethető áron, MABISZ minősítéssel. Biztonsági acél sávredőny motoros működtetéssel és kézi mozgatással is.

TS-100-93 tömör acél sávredőny – redőnykapu

 A tömör acél sávredőny alap esetben horganyzott kivitelben készül, de rendelhető bármilyen egyedi színű festéssel, valamint rozsdamentes acélból is.

Alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt, ahol teljes zárás a fő szempont.

Lehet belső szerelésű vagy külső tokos kivitelű egyaránt, a helyszíntől és az igényektől függően.

A feltekeredő sávredőny készülhet motoros és kézi mozgatású kivitelben is.

Anyagvastagság: a mérettől függően 0,8-1mm. Maximális méret: 10 x 6 méter.

Tömör acél sévredőny egyedi színű festéssel

A tömör acél sávredőny bármilyen egyedi színben rendelhető, így harmonikusan illeszkedik az épülethez és a többi nyílászáróhoz.

 

Ablakos sávredőny

Ablakos sávredőny kiváló szellőzés, jó beláthatóság és kimagasló vagyonvédelem

Az ablakos sávredőny megfelelő beláthatóság mellett biztosítja az üzlet és a kirakat maximális védelmét. Az egyedi szín pedig szebbé teszi a megjelenését.

Motoros működtetésű ablakos sávredőny a WestEnd City Centerben

A minőségi sávredőny és az evvel járó maximális védelem manapság már nem csak a nagy cégek számára elérhető. A MABISZ minősítésű acél sávredőny valódi védelmet nyújt, megfizethető áron. Bízza ránk a feladatot és mi megvédjük az Ön üzletét és vállalkozását is az illetéktelen behatolóktól.

A kiváló szellőzést biztosító ablakos sávredőny teremgarázsokban is alkalmazható

Teremgarázsok esetében az ablakos sávredőny maximális védelmet nyújt a gépjárműveknek, és biztosítja a garázs megfelelő átszellőzését is.

AS-100-96 ablakos acél sávredőny

Az ablakos acél sávredőny alap esetben horganyzott kivitelben készül, de rendelhető bármilyen egyedi színű festéssel, valamint rozsdamentes acélból is.

Alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt, ahol fontos az átláthatóság vagy a szellőzés.

Lehet belső szerelésű vagy külső tokos kivitelű egyaránt, a helyszíntől és az igényektől függően.

A feltekeredő sávredőny készülhet motoros és kézi mozgatású kivitelben is.

Anyagvastagság: a mérettől függően 0,8-1mm. Maximális méret: 9 x 5 méter.

Az ablakos sávredőny ideális megoldás üzletek bejáratainak és kirakatainak védelmére. Ne érje be ideiglenes vagy gyenge megoldással. Az acél sávredőny az a befektetés, ami biztosan behozza az árát.

 

Perforált sávredőny

Perforált sávredőny Ofotért optika

A perforált sávredőny a jó átláthatóság és kiváló szellőzés mellett, a masszív felépítésének köszönhetően mindig biztosítja az üzlete maximális védelmét.

A perforált sávredőny jó beláthatóságot és kiváló szellőzést biztosít

Tökéletes védelem mellett is a jó beláthatóságot biztosító sávredőny oda vonzza a tekintetet. Így az üzlete és kirakata a zárás után is hozhat érdeklődőket.

Kimagasló védelem MABISZ minősítéssel. Így hát nem véletlen, hogy még a bankok legmagasabb biztonsági igényeinek is megfelel.

A jó átláthatóság és a kiválós szellőzés ellenére a perforált sávredőny maximális védelmet nyújt a behatólókkl szemben, valamint távol tartja a bogarakat és a rágcsálókat is.

PS-100-93 perforált acél sávredőny

 A perforált acél sávredőny alap esetben horganyzott kivitelben készül, de rendelhető bármilyen egyedi színű festéssel, valamint rozsdamentes acélból is.

Alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt, ahol fontos az átláthatóság vagy a szellőzés.

Lehet belső szerelésű vagy külső tokos kivitelű egyaránt, a helyszíntől és az igényektől függően.

A feltekeredő sávredőny készülhet motoros és kézi mozgatású kivitelben is.

Anyagvastagság: a mérettől függően 0,8-1mm. Maximális méret: 9 x 5 méter.

Sávredőny karbantartás: A megbízható és biztonságos működtetéshez a sávredőny is igényeli a szakszerű karbantartást. Rendszeres és szakszerű karbantartás nem csak hosszabbá teszi a sávredőny élettartamát, de nagyságrendekkel kisebb a valószínűsége bármilyen meghibásodásnak is.

Cégünk a sávredőnyök és redőnykapuk területén is teljes körű szolgáltatást nyújt. Munkatársaink a tervezéstől a szállításon át a kivitelezésig, folyamatosan az Ön igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Műszaki és egyéb kérdésekben is állunk rendelkezésére személyesen és telefonon.

 

Acél sávredőny – Ablakos sávredőny – Perforált sávredőny – Feltekeredő sávredőny
Automata sávredőny – Ipari sávredőny és redőnykapu

További kiemelt termékeink

Biztonsági rácsRedőnyrácsOllós rácsRedőnykapuIpari kapuk

Hozzászólások lezárva.