Redőnykapu

Ipari redőnykapu – Hőszigetelt redőnykapu – Gyorsmozgású redőnykapu – Acél redőnykapu
Alumínium redőnykapu – Egyhéjú hőszigetelés nélküli redőnykapuk
Teckentrup redőnykapuk telepítése – Redőnykapuk javítása – Redőnykapu szerviz

Minden igényt kielégítő ipari redőnykapu rendszerek kivitelezése

Az 1932-ben alapított németországi Teckentrup Európa legnagyobb ipari redőnykapu gyártó cége. A jövőbe mutató fejlesztések és a meglévő redőnykapu rendszerek folyamatos tökéletesítései biztosítják a Teckentrup ipari redőnykapuk magas színvonalát. Az ipari redőnykapuk tervezésekor és gyártásakor olyan innovatív megoldásokat és új technológiákat alkalmaznak, melyek Európa vezető redőnykapu gyártójává emeli a céget.

Minden Teckentrup ipari redőnykapu az Európai Unióban előírt CE jelzéssel, valamint TÜV és ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, és megfelel a kapukra vonatkozó EN 13241-1 szabványban előírtaknak is.

Teckentrup redőnykapu

Redőnykapu

A Teckentrup ipari redőnykapu rendszerek maximálisan igazodnak a felhasználók igényeihez. Teljes mértékben megfelelnek a legmodernebb technológiának, desingnak és a legmagasabb minőségnek. A kiváló alapanyagok, a precíz feldolgozás és a folyamatos minőségellenőrzés garantálja a redőnykapu biztonságos használatát, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Ezek biztosítják, hogy a Teckentrup ipari redőnykapu egy megtérülő beruházás legyen. 

Teckentrup redőnykapuk – méretre szabott gazdaságos megoldások

 

A Teckentrup redőnykapu egy kiforrott kapurendszer, gazdaságos, robosztus és egyszerű felépítésű. A redőnytechnika kis helyigénye és a nagy igénybevételnek is ellenálló kapulap miatt a Teckentrup redőnykapuk különösen jól használhatók olyan csarnokok lezárására, melyek kapunyílásai magasak, szélesek, vagy erős igénybevételnek vannak kitéve. A Teckentrup redőnykapuk rugalmas beépítési lehetőségeik lehetővé teszik a legnehezebb beépítési viszonyoknál is az egyéni kialakításokat. Így szinte nincs is olyan redőnykapu igény, melyre egy Teckentrup redőnykapu ne nyújtana megoldást. 

Teckentrup ipari redőnykapuk

Teckentrup ipari redőnykapuk extrém méretekben is

 

Teckentrup redőnykapu
Teckentrup redőnykapu

Teckentrup ipari redőnykapu esetében nem probléma az extrém méret, így akár a 8 méteres magasság, vagy a 11 méteres szélesség sem. 

Teckentrup ipari redőnykapu – széleskörű alkalmazhatóság

 

Redőnykapu
Redőnykapu

Az ipari redőnykapuk szerelhetők az épület belső oldalára, akár burkolat nélkül is, vagy külső oldalra horganyozott védőburkolattal.

Redőnykapu
Redőnykapu

 

Ipari redőnykapuk a kereskedelemben. Alkalmazhatók üzletek védelmére, például üzletsorokon üzletek kirakatainak lezárására, ahol oldalt és a kapunyílás felett alig van hely. A redőnykapu feltűnés nélkül tűnik el az álmennyezetben.

Ipari redőnykapuk a raktárbázisok számára.
A Teckentrup ipari redőnykapuk a logisztikai központokban is megállják a helyüket, ahol a kapuk a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve.

Redőnykapu

 

Redőnykapu
Redőnykapu

 

Teckentrup ipari redőnykapuk

redőnykapu tökéletesen alkalmazható raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapuként egyaránt.

Teckentrup ipari redőnykapuk

Teckentrup redőnykapu – minőség a részletekben

A Teckentrup redőnykapu a kiváló minőségű alapanyag, az elegáns megjelenés, a kedvező árfekvés, és a megbízható működés mintapéldája.

Teckentrup hőszigetelt redőnykapu lamella metszet

Hosszú élettartam: A horganyozott és védőlakkal bevont felületű redőnykapu jól ellenáll az időjárásnak. A többrétegű felépítésnek köszönhetően Teckentrup redőnykapu alkalmazásakor hosszú élettartamra számíthat.

 

 

Kiváló hőszigetelés: Duplafalú lamella FCKW mentes környezetbarát PUR habbal (poliuretán) van kitöltve. Így a redőnykapu kiváló hang és hőszigetelést biztosít.

 

Redőnykapu lamellák feltekeredett állapotban

Minimális helyigény: A speciális profilgeometria által a lamellákat extrém szűken lehet feltekercselni. Ez a kialakítás védi a felületet és kevesebb a helyigény a redőnykapu felett, mint a hagyományos kapuknál.

Teckentrup redőnykapu

 

Teckentrup redőnykapuk

Halk és könnyű mozgatás: A nagy szilárdságú és stabil vezetősínek kopásálló, műanyag csúszó profilja jelentősen javítja a redőnykapu futási és csúszási tulajdonságait.

Tökéletes légzárás: Az alsó lezáró profil időjárásálló, rugalmas és fagyás biztos EPDM gumiból készül. Ezáltal a redőnykapu mindig tökéletesen zár, esőnek és szélnek nincs esélye.

Teckentrup redőnykapu

Teckentrup redőnykapu – változatos profilok

A Teckentrup ipari redőnykapu többféle felületű és színű lamellával is rendelhető. Így az ipari redőnykapu tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez, varázslatos színvilágával pedig különlegességet kölcsönöz az épületnek.

Teckentrup Thermoteck redőnykapu

ThermoTeck – a legnépszerűbb redőnykapu profil.


Anyaga: 0,4mm-es acél.
Lamella magasság: 93,7mm.
Felület: mikrobordás.
Felületvédelem: horganyozás + védőlakk.
Hőszigetelő anyag: FCKW mentes környezetbarát PUR hab.
Hőszigetelés: U = 3,5 W/m2k (4000x4000mm-es beépített kapunál mérve).
Hangszigetelés: 22dB.
Rendelhető ablaksorral és szellőzőráccsal is.

 

Teckentrup Thermoteck redőnykapu ablakkal
Teckentrup Thermoteck redőnykapu szellőzővel
Teckentrup 4020 alumínium redőnykapu

4020 – alumínium redőnykapu profil

Anyaga: 1mm-es alumínium.
Lamella magasság: 100mm.
Felület: sima és stukkós.
Felületvédelem: védőlakk.
Hőszigetelő anyag: Polisztirol.
Hőszigetelés: U = 4,3 W/m2k (4000x4000mm-es beépített kapunál mérve).
Hangszigetelés: 21dB.
Rendelhető sima és stukkós felülettel, valamint ablaksorral is.

 

Teckentrup 4020 alumínium redőnykapu profil ablakkal
Teckentrup 4020 alumínium redőnykapu profil stukkós felülettel
Teckentrup 4020 alumínium redőnykapu profil stukkós felülettel és ablakkal

 

6010 VISIO – alumínium redőnykapu profil légáteresztő lyukakkal.
Folyamatos szellőzést igénylő helyekre.

Teckentrup 6010 redőnykapu profil

Anyaga: 1,2mm-es alumínium.
Lamella magasság: 93,2mm.
Felület: sima 3,2mm-es lyukakkal.
Felületvédelem: védőlakk.
Hőszigetelő anyag: nincs
Hőszigetelés: nincs
Hangszigetelés: nincs.
Légáteresztés: 30%.

Teckentrup redőnykapu – színek határok nélkül

Sokszínűség és elegáns megjelenés: Egy ipari csarnok megjelenését döntően befolyásolja a redőnykapu színe. A redőnykapu széles színválasztéka lehetővé teszi az egyéni stílus kialakítását, mely a cég egységes vállalati képét is hordozhatja.

Teckentrup szines ipari redőnykapu

Lamellák felületének színválasztása mindkét oldali színbevonattal:redőnykapuk alapszíne a horganyozott acél vagy natur alumínium szín. Standard szín még a RAL 9002 szürkésfehér, a RAL 9006 fehér alumínium, a RAL 9016 tört fehér és a 8014 szépiabarna. Rendelhető bármilyen egyedi RAL színben is.

Teckentrup ipari redőnykapu egyedi színekben

Teckentrup ipari redőnykapu – fény és átláthatóság

Teckentrup ipari redőnykapu extra nagy méretekben is

Optimális fénymegoldás:redőnykapuk ablakai nemcsak a napfényt engedi be az épületbe, hanem elegáns megjelenést is nyújt a kapunak. A duplafalú redőnykapu lamellákhoz választható ablaksor ütésálló, kétrétegű polikarbonátból készül, tökéletesen átlátszó és szigetelt. Az ablakozás által a redőnykapu világos és kellemes munkakörnyezetet teremt. A redőnykapu rendelhető a kapuval azonos megjelenésű mellékajtóval is.

Teckentrup ipari redőnykapuk – intenzíven terhelhető motorral,
intelligens sokoldalú vezérléssel

Teckentrup ipari redőnykapu motor

Minden Teckentrup ipari redőnykapu alap esetben 3 fázisú, 400 voltos, IP54 védettségű, tengelyhajtású ipari motorral kerül felszerelésre, beépített zuhanás gátlóval. A redőnykapu rendelhető 230 voltos, 1 fázisú motorral is.

Az ipari redőnykapu motor üzemhányada alap esetben 40%, de választhat 60%-os és 100%-os motort is, ami gyakorlatilag folyamatos kapumozgást jelent.

Forgatónyomaték 100 – 1000 Nm-ig, a redőnykapu méretétől függően.

Működési hőfoktartomány -20°C-tól +60°C-ig.

Redőnykapu

Áramkimaradás esetén tartozék kurblival, tekerőrúddal vagy láncos csörlővel nyitható és zárható az ipari redőnykapu.

Teckentrup redőnykapu vezérlés

A Teckentrup ipari redőnykapuk alap esetben az AS100 típusú TOTMANN irányítású (amíg nyomom a gombot addig megy) vezérléssel kerülnek felszerelésre.

 


A CS300 típusú impulzusvezérléshez fotocellák és más biztonsági és vezérlő eszköz is csatlakoztatható. Így az ipari redőnykapu működtethető távirányítással, vagy akár beléptető rendszer ill. parkoló rendszer részeként is.

Teckentrup ThermoTeck Speed – a gyorsmozgású ipari redőnykapu

Teckentrup gyorsműködésű ipari redőnykapu

Alap esetben az ipari redőnykapuk nyitási és zárási sebessége a mérettől függően 180 – 200 mm / másodperc. A teljes nyitás egy 4 méter magas ipari redőnykapu esetében 20 – 22 másodperc. Azonban sok esetben a körülmények ennél gyorsabb nyitást és zárást tesznek szükségessé. A Teckentrup ThermoTeck Speed gyorsmozgású ipari redőnykapuk folyamatos, 100% üzemhányadra lettek tervezve. Átalagos nyitási sebesség 660 mm / másodperc. Az ipari redőnykapu maximális mérete ebben az esetben 5000 x 4500 mm lehet.

A kiváló anyagminőség és a biztonsági kialakítások garantálják az ipari redőnykapu zavartalan működését. Az ipari redőnykapu gyors nyitása és zárása, valamint a szigetelt ThermoTeck lamellák az épületben tartják a meleget, ezáltal energiát, és pénzt takarít meg. Frekvenciaváltós vezérlés által az ipari redőnykapu fokozatos gyorsítással indul, és lassítva áll meg. Ez csökkenti az anyagkopást és garantálja a redőnykapuk hosszú élettartamát. Az ember és az anyag fokozott védelmét az integrált fénysorompó és az él védelem biztosítja.

Teckentrup ipari redőnykapu – alacsony szervizköltség

Teckentrup redőnykapu rugalmas lamellákkal

Rugalmas redőnykapu lamellák: Stressz, kapkodás, idő szűke vagy egyszerű emberi figyelmetlenség. A munka hevében a munkagép nekiütközhet a redőnykapunak. Teckentrup redőnykapu esetében ez csak ritkán probléma. A hajlékony kapulap rugalmasan visszaáll, így a masszív lamelláknak köszönhetően a csere csak ritkán szükséges.

 

Redőnykapu karbantartás: Az ipari redőnykapu is egy gép, melyet időnként karbantartani kell. A Teckentrup ipari redőnykapuk rendszeres és szakszerű karbantartás mellet szinte soha sem hibásodnak meg. A karbantartás egy olyan befektetés, mely nem egy magas összeg, de garantáltan többszörösen is megtérül, mivel az ipari redőnykapu baleset és meghibásodás nélkül működhet évtizedeken keresztül.

Teckentrup ipari redőnykapu – teljes körű szolgáltatás

Teckentrup ipari redőnykapuk
Teckentrup ipari redőnykapuk

 

Redőnykapu

Legyen Ön is minőségi Német redőnykapu tulajdonosa. A kiváló termékminőség és a rugalmasság mellett a speciális megoldásokban is teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Munkatársaink a tervezéstől a szállításon át a kivitelezésig, folyamatosan az Ön igényeit szem előtt tartva végzik munkájukat. Műszaki és egyéb kérdésekben is a rendelkezésére állunk személyesen és telefonon.

Tekintse meg referenciáinkat: redőnykapu referenciák >>>

Teckentrup ipari redőnykapu tervezéssel és telepítéssel kapcsolatos német nyelvű műszaki adatok letölthetők itt >>>.

Teckentrup ipari redőnykapu – kaput nyit a haladásnak

Teckentrup ipari redőnykapu – Acél ipari redőnykapu – Hőszigetelt ipari redőnykapu – Gyorsmozgású redőnykapu
Egyhéjú hőszigetelés nélküli redőnykapuk – Alumínium redőnykapuk
Ipari redőnykapu Budapest – Ipari redőnykapu Pest megye
Ipari redőnykapu telepítés – Ipari redőnykapu javítás – Ipari redőnykapu szerviz
Teljes körű redőnykapu kivitelezés

További kiemelt termékeink:

Ipari kapu – Gyorskapu – Garázskapuk – Kapunyitók – Sorompók – Biztonságtechnika – Rács
Automata ajtó
Fotocellás ajtóAkadálymentesítésKórházi ajtó

Hozzászólások lezárva.